Het aanbod van woningen is enorm. Ook in Twee duiken met enige regelmaat ‘Te koop’-borden op in de voortuinen. Daarom is het belangrijk om uw woning uniek, opvallend en aantrekkelijk te presenteren. Verkoopstyling maakt uw woning beter verkoopbaar. Verkoopstyling houdt niets meer of minder in dan dat uw woning aantrekkelijk wordt gemaakt voor een breed publiek. In het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten is verkoopstyling al jaren een succes. Daar wordt geen woning meer verkocht zonder verkoopstyling.

Snel verkocht tegen de hoogst haalbare prijs

Bij verkoopstyling zijn rust, licht en ruimte de kernbegrippen voor een toegankelijk interieur. Speciale verkoopstylisten hebben gevoel voor ruimte en kleur en oog voor detail. Een kleine verandering kan soms al grote positieve gevolgen hebben. Bij verkoopstyling worden de sterke punten van uw woning benadrukt, waardoor het voor potentiële kopers meteen duidelijk is welke mogelijkheden uw woning biedt. Met een nieuwe stijl draagt verkoopstyling bij aan een snelle verkoop van uw woning tegen de hoogst haalbare prijs.

Meubelhuur bij leegstaande woningen

Veel verkoopstylisten werken met uw eigen meubelen en decoratie, maar bieden u ook nieuwe accessoires of de mogelijkheid om meubels te huren. Meubelhuur kan bijvoorbeeld effectief zijn bij leegstaande woningen. Leegstand is over het algemeen niet bevorderlijk voor de verkoop, aangezien potentiële kopers zich vaak geen beeld kunnen vormen van de mogelijkheden. Een inrichting van een verkoopstylist met passende meubels en accessoires creëert een uitnodigende sfeer en draagt bij aan de verkoopbaarheid van de betreffende woning. Verkoopstylisten zorgen ervoor dat iedere woning zo goed mogelijk uit de verf komt!

Verkoopstyling door makelaars

De concurrentie op de woningmarkt wordt steeds heviger. Om te kunnen concurreren op de woningmarkt voldoen een lekker luchtje in huis en een bosje bloemen op tafel al jaren niet meer. Aspirant kopers willen graag de volle potentie van een woning zien en beleven. Geen wonder dat steeds meer makelaars verkoopstyling in hun pakket opnemen als standaarddienst.

Verkoopstyling voor een goede eerste indruk

De meeste aankopen zijn gebaseerd op de eerste indruk en het gevoel dat iemand heeft bij het bezichtigen van een woning. Niemand komt voor een tweede keer als de eerste indruk niet goed was. Dankzij verkoopstyling worden mogelijkheden van het pand in kaart gebracht en ter plekke gerealiseerd. Dit resulteert in een betere eerste indruk, met als gevolg  een snellere verkoop en een hogere verkoopprijs.

Professionele fotografie door verkoopstylisten

Verkoopstyling staat niet op zichzelf als succesfactor voor het verkopen van uw woning. Professionele fotografie is hierbij minstens zo belangrijk. Daarom werken veel verkoopstylisten samen met professionele fotografen, die foto’s leveren voor op uw website of in uw etalage. Ook geven veel verkoopstylisten maatwerk adviezen voor een effectieve presentatie tijdens een bezichtiging.

Ook uw woning sneller verkopen door verkoopstyling?

Verkoopstylisten zijn actief in heel Nederland. Wilt u uw woning ook aantrekkelijk presenteren en snel verkopen? Overweeg dan om een verkoopstylist in de arm te nemen.